#DESTINATIONGUESS: 
Μια μαγευτική απόδραση που γιορτάζει την ιταλική πολυτέλεια
#DESTINATIONGUESS: Μια μαγευτική απόδραση που γιορτάζει την ιταλική πολυτέλεια

Από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024, η GUESS γιόρτασε τις εμβληματικές ανδρικές συλλογές της σε μια συναρπαστική τριήμερη εκδήλωση στην Τοσκάνη, για μια επιλεγμένη σειρά γνωστών διεθνών επιρροών, συμπεριλαμβανομένων των Hugo Philip, Luca Vezil και Jaylerr. Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, γεμάτο μόδα, πολυτέλεια, αδρεναλίνη, αγώνες αυτοκινήτων, εντυπωσιακά τοπία, ιστορία, εκλεκτή κουζίνα και γευσιγνωσία κρασιού, σε διάσημα ξενοδοχεία και τοποθεσίες της Τοσκάνης.

Για τους influencers της GUESS, η εμπειρία ξεκίνησε πολύ πριν από την αναχώρησή τους: οι επισκέπτες έλαβαν ένα κομψό ταξιδιωτικό σετ, που περιλάμβανε ένα κομψό καροτσάκι GUESS και μια εμβληματική τσάντα μεταφοράς. Ένα αποκλειστικό, πρακτικό αλλά και μοντέρνο σετ που αποτέλεσε τον ιδανικό συνεργάτη για αυτή την εμπειρία γεμάτη περιπέτεια.

Κατά την άφιξή τους στη Φλωρεντία, οι επισκέπτες βυθίστηκαν αμέσως στον πολυτελή τρόπο ζωής της GUESS. Φορώντας ρούχα και αξεσουάρ GUESS και MARCIANO by GUESS, έζησαν μια σειρά από αποκλειστικές δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όλες υπό το διακριτικό της κομψότητας και της περιπέτειας. Από ένα εκλεπτυσμένο δείπνο στο κομψό Tiratissima, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον συνεργάτη της GUESS WATCHES, SEQUEL, μέχρι μια γραφική περιήγηση με αυτοκίνητο στους λόφους της Τοσκάνης, κάθε στιγμή ήταν σχεδιασμένη για να εμπνέει και να εκπλήσσει.

Ο ενθουσιασμός συνεχίστηκε με μια αποστολή για κυνήγι τρούφας και ένα γκουρμέ γεύμα στο ιστορικό Castello di Casole, ακολουθούμενο από ένα εκλεπτυσμένο κοκτέιλ πάρτι στο Four Seasons, με ένα μπαρ με ουίσκι και παιχνίδια για κυρίους, και ένα πλούσιο δείπνο. Μια εκδήλωση στην οποία κάθε λεπτομέρεια, από την κατά παραγγελία διακόσμηση μέχρι τα ρούχα, αντανακλούσε την εμβληματική και εκλεπτυσμένη ουσία της μάρκας.

Συνεχίζοντας τη μακροχρόνια συνεργασία της GUESS με την KESSEL Racing, η οποία περιλαμβάνει το λογότυπο της μάρκας στα αυτοκίνητα της ομάδας και τα ειδικά σχεδιασμένα ρούχα, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα πρωινό αγωνιστικών αγώνων στο αυτοκινητοδρόμιο του Mugello, όπου η διάσημη ομάδα έλαβε μέρος στον 4ο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Les Mans Series. Εκτός από την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα πιτς, τα αυτοκίνητα και τους πιλότους, στους influencers παρουσιάστηκαν διάφορα αντικείμενα από τις συλλογές ενδυμάτων και αξεσουάρ με το co-branded σήμα της GUESS και της Kessel. Μετά την εκδήλωση ακολούθησε γεύμα στο διάσημο εστιατόριο K-SPACE, εμπνευσμένο από τους αγώνες, πριν οι επισκέπτες επιστρέψουν στο ξενοδοχείο για ένα ανεπίσημο βραδινό δείπνο.